O podjetju

Poslanstvo

Podjetje Artnetik, ki se ukvarja z oblikovanjem in izdelavo spletnih strani, je bilo ustanovljeno konec leta 2009 in vse od svojega začetka beleži konstantno rast, tako zadovoljnih strank kot vedno novega znanja in izkušenj. V podjetju združujemo kvalitetne storitve in profesionalen pristop, ki se odraža z vedno večjimi projekti in novimi sodelovanji.

Svojim strankam znamo prisluhniti njihovim željam in potrebam kot le malo kdo. S svojo "majhnostjo" vzdržujemo fleksibilnost in hitro prilagodljivost in organiziranost glede na različne potrebe strank in tesne časovne roke.

Izdelujemo tako običajne kot posebej prilagojene spletne portale glede na področje delovanja naročnika in ciljno skupino obiskovalcev, ki portal obiskujejo in na njem iščejo želene informacije.

Vizija

V podjetju Artnetik stremimo k trajnostnemu razvoju in rasti. S svojim znanjem in izkušnjami, ki so iz dneva v dan bogatejše, želimo svoja področja delovanja še razširiti in postati ključno podjetje v Sloveniji, za pokrivanje oblikovanja in izdelave naprednih spletnih strani in sistemov. V naslednjih letih želimo prestopiti meje in svoje storitve ponuditi tudi na svetovnih trgih.

Sodelujte z nami

Zaupajte nam prenovo vaše spletne strani, ki bo nudila vašim obiskovalcem popoln pregled nad vašimi storitvami, urniki, čakalnimi dobami, novostmi, članki osebjem in še mnogo več. Ponudite svojim strankam največ kar lahko, sebi pa zagotovite ugled, zadovoljstvo in zaupanje. Za več kot razumno ceno se svetovnemu spletu predstavite v sveži podobi!

Kontaktirajte nas za informativno ponudbo ali nezavezujoč sestanek na vašem podjetju, kjer vam brezplačno svetujemo glede spletnih rešitev 

 

Artnetik, inovativne spletne rešitve d.o.o.
Preserje 25a
5295 Branik